Oplægsholdere til Inspirationskonferencen
Kirkeminister Ane Halsboe-Jørgensen

Ane Halsboe-Jørgensen

Selvom det er forskellige ministerier, Ane Halsboe-Jørgensen har stået i spidsen for, har grøn omstilling altid været et pejlemærke for hende. Derfor er det med stor glæde, at hun er med til at sætte Inspirationskonferencen i gang.

Kirkeminister Ane Halsboe-Jørgensen Foto: Steen Brogaard

Folkekirkens Grønne Omstillings Inspirationskonference åbnes af kirkeminister Ane Halsboe-Jørgensen. Grøn omstilling er ikke et nyt begreb for ministeren. Særligt under sin tid som Uddannelses- og Forskningsminister var dette et emne, som optog hende meget. Siden august 2021 har Ane Halsboe-Jørgensen været kirkeminister, og hendes interesse for grøn omstilling er ikke faldet.

Kirkeministeren glæder sig til at høre om de mange grønne initiativer, der spirer frem i folkekirken. Diverse aktører fra folkekirken vil til inspiration dele deres erfaringer med grønne tiltag. Desuden vil fagfolk formidle brugbar viden relateret til klima, miljø, biodiversitet, energi og meget mere. Til konferencen vil ministeren og alle deltagerne få indsigt i kirkens muligheder for grøn omstilling.