Inspiration
Affald

Hvordan har andre kirker håndteret deres affald på en mere bæredygtig måde?

Siden opdateres løbende

Guides til affaldssortering i kirker

Det kan være en udfordring at komme i gang med at affaldssortere i kirken, men heldigvis er der inspiration at hente for at komme godt i gang.

Miljøstyrelsen har på denne hjemmeside samlet materialer og gode råd til hvordan virksomheder kommer i gang med affaldssortering.
Du kan blandt andet blive klogere på hvordan i taler med en affaldsindsamler, hvordan i får arbejdspladsen med ombord, og hente sorteringsvejledninger mm.

Grøn Kirke har udviklet denne guide til at komme godt i gang med affaldssortering målrettet kirker.
I guiden er der en introduktion til hvorfor vi skal sortere, samt praktiske råd og materialer til at komme godt i gang.

Tip os gerne på e-mail FGO@km.dk, hvis du selv arbejder med grøn omstilling i kirken og vil dele dine erfaringer, eller hvis du kender en god historie om grønne tiltag i folkekirken, som ikke fremgår af siden her.